Disclaimer

Algemeen
Oh She Grows training en coaching ((KVK 71579621) verleent hierbij toegang tot de website www.ohshegrows.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door Oh She Grows en derden zijn aangeleverd.
Oh She Grows behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Beperkte aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Oh She Grows geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van Oh She Grows kunnen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je van een training- of coachingtraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert. Het is jouw taak om doelen te stellen en de taak van Oh She Grows om jou te helpen deze te realiseren.

Auteursrechten
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Oh She Grows informatie en/ of tekst van deze website te kopiƫren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Oh She Grows.

Wil je inspiratie van ervaringsdeskundigen
in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.