Individueel groeitraject

Het Oh She Grows Groeitraject, is een individueel begeleidingstraject waarin we vier fases doorlopen. Gedurende 8 weken trekken we intensief met elkaar op en maken we een grote stap naar je herstel.

De 4 fases van het Oh She Grows Groeitraject

1. Ploegen (1 week)

In deze fase van het begeleidingstraject bij Oh She Grows, ploegen we de grond om.
Dit is het kennismakingstraject, waarbij we elkaar leren kennen. En waarbij ik me ‘verbind’ met jou en jouw verhaal en de moeilijkheden die jij tegenkomt in je leven.

Je kunt je hele verhaal doen bij mij en ik zal naar je luisteren. De moed hebben om je verhaal te vertellen en een oor en schouder toelaten voor je verhaal, is een belangrijke eerste stap die ik samen met jou zet.

We verkennen in deze fase waaraan jij wilt werken om (geestelijk) te kunnen groeien. We spreken alle mogelijkheden door die Oh She Grows jou kan bieden op je pad naar herstel.

2. Zaaien (2 weken)

In deze fase gaan we samen zaaien, doelen stellen.
Realistische en voor jou haalbare doelen. Ook spreken we dan door wat jij nodig hebt om deze doelen te kunnen stellen. Hoeveel tijd je uit wilt trekken voor je begeleidingstraject bij Oh She Grows., maar ook de omstandigheden zoals de plek waar we elkaar zullen treffen. Of de begeleiding buiten onze contactmomenten om.

3. Verzorgen (4 weken)

In deze fase gaan we op pad met elkaar en trekken we de met elkaar overeengekomen tijd uit voor verzorging van jouw doelen.
We zullen elkaar op regelmatige basis treffen of contacten en aan de slag gaan met jouw doelen, jouw zaadjes. We zullen ze aandacht geven en de voeding en omstandigheden die ze nodig hebben. Zodat deze zaadjes kunnen gaan ontkiemen en langzaamaan kunnen gaan groeien.

Samen wandel ik met jou. Eventueel zelfs letterlijk. Ik ben niet aan een plek gebonden om af te spreken met je. Wat voor jou fijn voelt en mogelijk is. (evt. reistijdkosten bij afstanden boven de 25 km).

Als we na onze samenkomsten los van elkaar zijn, is er altijd de mogelijkheid contact met mij te leggen via mail/telefoon/WhatApp. Hierover maken we ook van te voren afspraken met elkaar. Op deze manier kun je tussendoor altijd nog even terugvallen op wat contactmomenten.

4. Oogsten (1 week)

In deze fase spreken we van oogsten. Het plukken van de vruchten van jouw inspanningen.
Deze fase is de eindfase van het begeidingstraject bij Oh She Grows. We evalueren of je gestelde doelen behaald zijn. En wat je nog nodig hebt voor de toekomst om nog verder te groeien en vast te houden wat je hebt behaald.

Oh She Grows - Groeipakket

Investering van 750 euro, inclusief;

 • 8 Sessies van 60 minuten (en 8 e-mailconsulten)
 • Tips/oefeningen
 • WhatsApp-ondersteuning (in overleg)
 • Schriftelijke rapportage aan het einde van het groeitraject

Keep me Growing nazorg

Heb je het groeitraject doorlopen? Dan ben ik er voor je als je momenten hebt waarin je nog een zetje kunt gebruiken. Hiervoor bied ik een strippenkaart aan waar we per 5 minuten op afboeken. We houden contact via mail/telefoon/WhatsApp (of evt. een persoonlijk gesprek). De strippenkaart koop je voor een gereduceerd tarief als je het Groeitraject hebt doorlopen.

Strippenkaart A: € 70 voor 1 uur
Strippenkaart B: € 120 voor 2 uur
Strippenkaart C: € 180 voor 3 uurVeel beantwoorde vragen

 • Hoe weet ik of de aanpak van Oh She Grows werkt?

  Je weet natuurlijk pas of deze werkt als je hem uitgeprobeerd hebt! En het kan natuurlijk zijn dat je al van alles hebt uitgeprobeerd en toch nog steeds met onopgeloste issues of vragen rondloopt. Kijk eens bij de referenties van Oh She Grows, zodat je wat gesterkt wordt door de ervaringen van anderen met mijn aanpak. Ook kan ik je vertellen dat juist mijn ervaringsdeskundige achtergrond je zal dienen. Ik weet hoe het is om een eetstoornis te hebben, juist daarom kan ik je goed ondersteunen en betrokken bij je zijn. Ik beweer niet je eetproblemen volledig weg te kunnen krijgen. Wel kan ik je garanderen dat wij samen er voor kunnen zorgen dat jij meer in je kracht komt te staan. En je op andere manieren, dan (niet-) eten, je problemen en het leven het hoofd kan gaan leren bieden!

 • Hoe gaat Oh She Grows om met mijn privacy?

  Voor mij is het vanzelfsprekend om vertrouwelijk en zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens en om er alles aan te doen om jouw privacy te beschermen.

  Ik zal je persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het doel waarvoor je ze hebt gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

  Lees verder mijn uitgebreide privacy verklaring.

 • Hoe weet ik dat Oh She Grows een goede kwaliteit biedt?

  Vanuit mijn Universitair geschoolde achtergrond biedt ik je een stukje 'kwalitatieve zekerheid' aan. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan via het Leontienhuis, hier heb ik gewerkt met veel mensen die te kampen hebben hebben met eetproblemen. Ook ben ik gecertificeerd Mindfulness coach en aangesloten bij een netwerk van professionals.

  Verder ben ik aangesloten bij het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Zij staan voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. En voor kwaliteitsverbetering in coachen. Dat is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt.

  Verder is Oh She Grows aangesloten bij een geschillencommissie voor wanneer er zich tijdens het begeleidingstraject iets voor zou doen en wij er samen niet uitkomen.

 • Moet ik een verwijsbrief hebben van mijn huisarts?

  Nee, dat is niet nodig. Je kunt direct een afspraak met mij inplannen.

 • Moet ik mijn medische geschiedenis meenemen naar Oh She Grows?

  Nee, je hoeft je medische geschiedenis niet mee te nemen naar Oh She Grows. Tenzij je dat zelf wil laten zien. Het kan wel zijn dat ik naar bepaalde zaken uit je medische geschiedenis vraag, als dat relevant is voor het begeleidingstraject bij Oh She Grows.

 • Wat als ik (fysiek) niet in staat ben om te reizen?

  Als je niet in staat bent om te reizen, kan ik desgewenst ook naar jou toe komen. Of we kunnen op een plek van jouw keuze afspreken. Als de reisafstand boven de 25 kilometer is, bereken ik hier reiskosten van 75 ct/km voor.


Individueel groeitraject

Locatie: samen overeen te komen.
Investering: 750 euro voor 3 maanden en mogelijkheid tot aanschaf van een strippenkaart, gereduceerd tarief, voor nazorg (zie hierboven of onder Tarieven).

Afspraak maken

Gegevens met * zijn verplicht en gebruik ik alleen om contact met je te kunnen opnemen via mail of telefoon. Privacy en cookie beleid

Wil je inspiratie van ervaringsdeskundigen
in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.